Je eigen magische ruimte

Zo en dan heb ik eindelijk ruimte gemaakt om mijn eerste Blog te gaan schrijven.
Ik vind het super spannend en loop eigenlijk al heel lang met dit idee rond, maar toch had ik er op de een of andere manier nog geen rust voor in mijn lijf. 
Het onderwerp waar ik het over wil hebben was ook al bij me bekend dus daar lag het niet aan. Ik mocht nog even geduld hebben.   
Ik ga er van uit dat er voor alles een juist moment is, dat er puzzelstukjes samen gaan vallen en dat er dan iets mag gaan ontstaan. En dat moment is dus nu.

Mijn onderwerp is "ruimte". Dit is een heel breed begrip en ik denk dat ik er meerdere blogs over ga schrijven, maar voor nu wil ik het hebben over het belang van een ruimte puur en alleen voor jezelf.

Mijn leven is de laatste paar jaren behoorlijk veranderd. Vroeger voelde het leven voor mij heel erg als overleven en zwaar en nu voelt het als mooi, magisch, lichter en liefdevol en ga ik het leven voluit aan. Ik ben veel bewuster, durf te voelen en mijn gevoel te volgen en ga uitdagingen niet meer uit de weg maar durf ze op mijn tempo aan te gaan.

Wat voor mij heel erg belangrijk is geweest tijdens dit proces, wat voor mijn gevoel echt wat in beweging heeft gezet, is het feit dat ik op een gegeven moment een kamer in huis helemaal voor mezelf geregeld heb.
Mijn zoon ging uit huis en had een vrij grote slaapkamer en daar kan je dan natuurlijk van alles mee gaan doen.
In mijZelf borrelde er van alles, ik had allerlei ideeën en voelde heel sterk dat ik die kamer helemaal voor mezelf nodig had.

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik dit uit ben gaan spreken, dat ik mijn gevoel ben gaan volgen en dat mijn partner hier helemaal in mee is gegaan. Als je ergens echt vanuit je hart voor gaat dan gaat je omgeving met je meebewegen. Hoe magisch is dat.

En zo is Zachte Engelen Kracht ontstaan. Het begon met die eigen ruimte die ik vervolgens ben gaan vullen met mijn eigen energie, met mijn eigen kleuren en met de spullen waar ik blij van word. Het is een plek waar ik inspiratie binnenkrijg en waar ik bijvoorbeeld ook in alle rust een studie kan volgen of een blog kan schrijven.
Als mijn deur dicht zit komt er niemand binnen en kan ik doen wat ik wil, en soms is dat alleen maar dromerig naar buiten staren als ik daar behoefte aan heb. 

Vanuit mijn eigen ruimte run ik nu met veel plezier en enthousiasme mijn webshop, hier staat mijn voorraad en maak ik onder andere mijn product foto's en verzend ik mijn pakjes en maak ik mijn readings. 
Ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer mag gaan ontstaan vanuit mijn eigen magische ruimte, aan ideeën, inspiratie en creativiteit geen gebrek.

En diep van binnen voel ik dat ik in de toekomst een grotere ruimte nodig ga hebben, deze wens heb ik ook al uitgesproken en ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog op mijn pad gaat komen en op welke manier.
Ik heb geleerd daar vertrouwen in te hebben zonder van te voren verwachtingen te scheppen. 
Vaak gebeurt het toch op een andere manier dan jij van te voren zou kunnen bedenken.

Heb jij al een plekje voor jezelf, een magische ruimte waar alles mag zijn zoals het is en waar alles vrij voor jou mag gaan stromen?

Esther

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Zachte Engelen Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel